Siden det er frivillighetsår i år, er det ekstra stas å sette pris på alle som bidrar i breddeavdelingen.

Vi utfordret lagene til å nominere vårens lagleder og trenerteam. Vi fikk gode nominasjoner og alle fortjener å få en hyllest hver dag, men vi måtte velge en lagleder og et trenerteam. Vi håper at det kommer enda flere nominasjoner til høsten, slik at vi kan heie på hverandre i breddeavdelingen i Mjøndalen fotball IF.

Her kan dere lese nominasjonsteksten til de som ble kåret:

Vårens lagleder: Jørn Audun(G2013)

Som hjelpetrener for 2013-gutta ønsker jeg å nominere Jørn Audun Gjennestad som årets hovedtrener/lagleder. Han har begge roller hos oss, styrer mange barn, foreldre og oss hjelpetrenere, hører på innspill fra oss hjelpetrenere og har inspirert meg f.eks. til å ta trenerkurs. Jørn Audun er en inkluderende type, imøtekommende med alle nye gutter og foreldre, har alltid Fair-play tankegangen med og har den tydelighet som trengs. 

Ikke alle foreldre til gutta vet hvor mye arbeid som ligger bak for at guttens deres skal få spille fotball, også på det administrative planet som Jørn A gjør, når vi har nærmere 25 gutter på laget. Jeg opplever at gutta synes det er moro å gå på fotball, det er mye takket være «Jørna»

Vårens trenerteam: Geir; Erik, Bent, Morten og Joakim(G2006)

G2006 består av 37 fantastiske 15 og 16 åringer. Vi er veldig stolte av gjengen og at vi klarer å holde så mange ungdommer i aktivitet. Å bygge lag og teamkultur er noe som vi har jobbet med over lang tid. Hos oss er det alltid Mifs verdier, innsats, lagånd og kameratskap som gjelder. Vi har 3 lag. Når 3.laget spiller er 1.laget og ser på osv.

Dette hadde vi ikke fått til uten de flinke trenerne, som hver dag jobber med holdninger, og utvikling av mennesker. Den jobben de legger ned er langt forbi det man kan forvente av trenere. De utvikler gode fotballspillere, men de utvikler også flotte samfunnsborgere som lærer noe om respekt og ydmykhet for andre.

Vi har som sagt 37 spillere. De kommer fra ulike deler av fylket, og har ulik etnisk bakgrunn. Hos oss er alle velkomne. Vi møter mange lag som både banner og kjefter, men fair-play står sterkt hos oss. Skal ikke si at gutta aldri kjefter tilbake, men vi har få episoder i løpet av sesongen. Det blir heller ikke akseptert av de andre gutta.

Vi jobber i tillegg til fotball med rusforebyggende arbeid. Disse er kommet i en alder hvor det å utforske rus kan være spennende. Vi har hatt samlinger med både politi og Sven Erik for å snakke om disse tingene.

I sommer reiser vi til Dana cup med hele gjengen, og vi gleder oss masse. Jeg er både stolt og ydmyk over å få være lagleder for denne gjengen, men jeg er også imponert og meget takknemlig over det trenerteamet jeg har med meg. De legger ned masse innsats, ser hver spiller uavhengig av fotballferdigheter, og legger til rette for at hver enkelt skal oppleve mestring og utvikling skriver lagleder.

Vi takker dere for innsatsen.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter