Påmelding til høstsesongen 2021 er åpnet

Link til registrering finner du her:

https://www.superinvite.no#/invitation/96ba4a06bae961abbfb783d9d715150c

Beskrivelse

Alle spillere som skal delta på våre lag høstsesongen 2021 må melde seg på her via Superinvite! For ytterligere informasjon vedrørende avgifter, dugnader, rabatter m.mer. SE DENNE SIDEN

Det er mulighet for delbetaling over 3 mnd, slik at du slipper betale alt på en gang. Det vil trekkes automatisk fra kortet ditt, så det er ikke noe du trenger å gjøre etter du har gjennomført registreringen og betalingen. Det er gjort på på få minutter. Det eneste du må sørge for er å ha dekning på kortet ditt.

Vi gjør oppmerksom på at det tilkommer ett gebyr ved betaling

* Frist for påmelding: 15. august eller før første seriekamp.

Spiller ikke lenger ditt barn fotball, ber vi deg vennligst se bort fra denne mailen og evt. påminnelser som måtte komme. Meld gjerne inn til fotball.medlem@mif.no om ditt barn har sluttet dersom det allerede ikke er gjort. 

Praktisk informasjon:

Rabatter og fritak:

Søskenmoderasjon for søsken nr 2,3,4 osv er det 30% på aktivitetsavgiften.

Hvis spørsmål, ta kontakt med en av oss (MIF fotball utviklingsavdeling adm.utvalget)

PS: Om du har utfordringer med betaling, send en mail til fotball.medlem@mif.no

Klubben benytter seg av systemet Superinvite til inndrivelse av aktivitets avgiftene for at dette skal være enklere og bedre for spillere, foreldre og administrasjonen. Her registrere du enkelt den informasjonen vi etterspør i registreringsskjema og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort!

Fritidskortet – Mjøndalen IF Fotball

Målet med fritidskortordningen er at flere barn og unge får mulighet til å delta i faste, organiserte aktiviteter. Barn og unge mellom 6 og 18 år med folkeregistrert adresse i Drammen kommune kan få 1000 kroner i halvåret som de kan bruke på én eller flere organiserte fritidsaktiviteter registrert på nettsiden til Drammen Friskus. MIF fotball er registrert her med Mjøndalen IF Fotball

Gå først til: https://drammen.friskus.com/

Logg deg inn som foresatt eller spiller. Som foresatt kan du registrere dine barn som skal ha fritidskortet.

Kommunen jobber med en ordning for refusjon så ta vare på kvitteringen dere mottar fra superinvite når aktivitetsavgiften for høsten er betalt. Vær obs på at refusjon kan ta litt tid da dette er en ny ordning. Neste år vil klubben og kommunene ha enklere løsninger på plass.

For høstsesongen har vi lagt til et felt for kontonummer i superinvite. Det er dette kontonummeret kommunen vil tilbakebetale penger til.

Hvem kan få fritidskort?

Fritidskortet gjelder fra det kalenderåret du fyller 6 år til og med kalenderåret du fyller 18 år. Søsken får ett fritidskort hver. Pengene på fritidskortet tilhører hvert enkelt barn og kan ikke overføres til søsken.

Hva dekker fritidskortet?

Deltakeravgift på en eller flere aktiviteter inntil 1000 kroner per barn eller ungdom per halvår. Treningsavgift, spillerlisens, kontingent etc. er inkludert i ordningen. Fritidskortet dekker organiserte hverdagsaktiviteter som skjer minst 8 ganger i halvåret.

Hva dekker IKKE fritidskortet?

Fritidskortet dekker ikke ferietilbud, leiropphold eller turneringer. Kortet kan ikke benyttes på kino, bowling eller andre egenorganiserte aktiviteter.

Sportsutstyr, instrumenter osv. dekkes ikke av fritidskortet. Eksisterende lånetilbud benyttes for dette.

Når kan fritidskortet tas i bruk?

Fritidskortet i Drammen kan tas i bruk fra 1. august 2021.

Mer informasjon kan dere også finne her: Fritidskortet | Drammen kommune

Del med dine venner!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
X