MIF Jentecampene - et fotballtiltak for bare jenter!

PDF INFO  -  PÅMELDINGSSKJEMA (linker)

...

MIF Jentecamp er vårt spesialtilpassede fotballskolekonsept for jenter - med formål å kombinere god fotballøving med et sosialt og innholdsrikt jentearrangement. Derfor har vi frivillig overnatting på jentecamp, og inkluderer konkurranser, lek og "jentete" moro. Det kan være alt fra dans eller kino til pysjamasparty.

Våre jentelag driftes - som resten - av MIF Utvikling, og vi etterstreber den samme kvalitet i trening og den samme trivselfaktor på og rundt banen som for øvrige lag. Våre jenter skal ha dyktige trenere som spiller samme type ballbesittende fotball og anvender de samme øvelsene og det samme utstyret og de samme banene som resten. Men, iblant trenger jentene å få "jente" seg litt ekstra og derfor arrangerer vi jentecamp.

For å fremme lagånd, innsats og kameratskap - eller "venninneskap" om man vil. Ingen er sp flinke til å bygge felleskap og samhold som jenter, og vi i MIF tror på jentefotballen som både en viktig faktor i barne - og ungdomsfotballen såvel som et spennende satsingsområde i årene som kommer.

...

Info og påmeldingsskjema til neste Jentecamp 24-25/9 finner dere her: PÅMELDINGSSKJEMA - MIF JENTECAMP

Detaljer, priser og øvrig info om MIF Jentecamp finner dere her: PDF INFO - MIF JENTECAMP

 
Våre samarbeidspartnere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mjøndalen Idrettsforening © 2004-17

Innholdsoversikt - Siteman CMS