Takk Toni!

En stor ressurs takker av.

Takk Toni!


08.12.2016

En stor ressurs takker av.

Toni Molin kom inn det som het juniorstyret som nestleder i januar 2009. Toni var i tillegg pappatrener og lagleder for 1997 årgangen i MIF.

Høsten 2010 overtok han som leder av junioravdelingen, fortsatte som leder av det som ble til breddeavdelingen i 2011 og avslutter nå i sin rolle som nestleder i administrasjonsutvalget i utviklingsavdelingen.

I disse årene har Toni vært en stor ressurs for MIF og vært svært delaktig i det løftet barne- og ungdomsfotballen i MIF har hatt. Toni har vært sentral i utviklingen av organisasjonen vår, cupene våre og stort sett hatt en rolle i det aller meste. Toni var også svært sentral i starten av arbeidet med kvalitetsklubb.

Toni var også initiativtageren til IFU/FFU fotball og har vært både leder og trener for denne gruppa siden oppstarten. Denne gruppa er heldige som får med seg denne ressursen videre og vi er sikre på at Toni og co. vil sørge for at tilbudet opprettholdes og videreutvikles til å bli enda større enn det er i dag.

På veien har Toni også velfortjent fått med seg hederstegnet i MIF. Det er stort for en tidligere SIF gutt 🙂

Vi takker deg for innsatsen Toni! Vi veit du ikke blir helt borte for oss og vi veit du fortsatt stiller opp hvis det skulle dukke opp noe vi trenger hjelp til!

Lykke til videre!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter