Praktisk informasjon MIF Vårcup

Helga 23-24 april arrangeres MIF vårcup i Mjøndalshallen og på Consto Arena! Her finner du kampoppsett og infoskriv.

100 lag er påmeldt vår tradisjonelle vårcup. Vi gleder oss til mye fotballmoro på flotte Consto Arena og i Mjøndalshallen!

Oppdatert 20.04.2022

Velkommen til MIF vårcup 2022

Mjøndalen Fotball arrangerer årets MIF vårcup helgen 23. april – 24. april 2022.

Cupen arrangeres for årsklassene 2011 til 2015. Kampene spilles på kunstgress i Mjøndalshallen og på kunstgress utendørs på Consto Arena.

Lørdag 23. april spiller jenter og gutter født 2013 – 2015.
Søndag 24. april spiller jenter og gutter født 2011 – 2012.

Hvert lag garanteres minimum 3 kamper.

Spilletid 3’er (lørdag) er 1 x 20 min. Kampene spilles inne i Mjøndalshallen. Det er maks 6 spillere på hvert lag. Vi prøver å få til rene gutte- og jente-klasser, men vil legge til rette for at mix-lag kan være med.

Spilletid 5’er (lørdag) er 1 x 25 min. Kampene vil bli spilt både inne i Mjøndalshallen og ute på Consto Arena. Det er maks 10 spillere på hvert lag.

Spilletid 7’er (søndag) er 1 x 25 min. Kampene vil bli spilt både inne i Mjøndalshallen og ute på Consto Arena. Der maks 12 spillere på hvert lag.

Påmeldingsfrist er 2. april.

Alle kamper i 3’er klassen spilles med faste vant (ikke nett).

Kampene på alle baner startes og avsluttes samtidig med felles start/sluttsignal.

Alle deltakere får premie og premieutdeling vil foregå like etter lagets siste kamp er spilt.

Vi har kiosk inne i vårt klubbhus og ute på stadion.

Vi har aktiviteter for barna inne i håndballhallen. Under høstcupen ifjor hadde vi oppblåsbar minibane og fotballdart. Dette var veldig populært og vi vil sørge for tilsvarende aktiviteter under vårcupen.

Parkering kan gjøres ved Mjøndalshallen og er gratis. Til informasjon er det ikke lenger mulig å parkere ved Mjøndalen Skole. Vi oppfordrer alle tilhørende Mjøndalen IF om å benytte alternative parkeringsmulighet i Mjøndalen sentrum.

For voksne er det kr. 50 i inngangspenger i Mjøndalshallen og Consto Arena. Vi tar imot kontanter, vipps og kort, men vil helst ikke at kontanter benyttes. 

Det er 4 garderober for spillere inne i Mjøndalshallen, (inn døra og inn til høyre i første etasje) 2 for jenter og 2 for gutter. Vi anbefaler ikke å la verdisaker og annet ligge igjen i garderoben. For dommere er det garderobe under Klubbhuset.

Det er bare tillatt for lagledere, trenere og spillere inne på banen i Mjøndalshallen, alle andre henvises til tribunen.

Vel møtt til cup i Mjøndalen!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter