MIF vant julecup i Modumhallen på straffer

1. divisjonslaget måtte ha straffer for å avgjøre finalen i femmerfotball i Modumhallen. Skinstadveien, som besto av fire spillere fra 2. divisjonslaget KFUM Oslo, en tidligere spiller, en lovende guttespiller og noen til.

MIF vant julecup i Modumhallen på straffer






30.12.2008

1. divisjonslaget måtte ha straffer for å avgjøre finalen i femmerfotball i Modumhallen. Skinstadveien, som besto av fire spillere fra 2. divisjonslaget KFUM Oslo, en tidligere spiller, en lovende guttespiller og noen til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TURNERINGENS BESTE Bajram Ajeti fra Mjøndalen ble kåret til turneringens beste spiller. Her i kamp med Modum FK1 i semifinalen. FOTO: PER ABRAHAM GRENNÆS

(Artikkel hentet fra dt.no)

JULECUP I FOTBALL FINALE:
Mjøndalen – Skinstadveien United 6-6 (2-3), 9-7 på straffer
Modumhallen, 160 betalende tilskuere
MIF: Frode Larsen, Joackim Solberg Olsen, Bajram Ajeti, Reis Avdimetaj, Marius Jøranlid, Mads Hansen
Skinstadveien United: Benedict Båsland, Christoffer Dahl, Thomas Sæther, Eivind Sæther, Tobias Dahl, Kristian Breivik, Endre Olav Osnes, Andreas Dahl, Vegard Husby, Jon André Sæther
Semifinaler: Modum FK1 – Mjøndalen 1-6, Skinstadveien United – Åmot 6-4
Kvartfinaler: Modum FK1 – Sigdal FK1 4-3, Skinstadveien United – Haugfoss 5-1, Mjøndalen – Modum Kameratene 2-2 (4-3 på straffer), Åmot – Moingen 2-1.
Bajram Ajeti storspilte da Mjøndalen slo familie-/kompislaget Skinstadveien United i julecupen til Geithus.

MODUM: 1. divisjonslaget måtte ha straffer for å avgjøre finalen i femmerfotball i Modumhallen. Skinstadveien, som besto av fire spillere fra 2. divisjonslaget KFUM Oslo, en tidligere spiller, en lovende guttespiller og noen til.

– Jeg har med tre sønner og svigersønn, sa lagleder Per Arne Dahl.

Sønnen Christoffer var stjernen på Skinstadveien – men da det kom til straffesparkkonkurransen mot MIF mislyktes han.

– Det er andre året vi er med, og det er i ferd med å bli en god tradisjon. Det er blitt en tradisjon at jeg bommer på straffer også, sukket 24-åringen.

Han mente Skinstadveien førte en jevn finale, som endte 6-6.

– Vi burde ha vunnet og holdt unna siden vi ledet 50 sekunder før slutt.

Den eneste som bommet
Men turneringens beste spiller – Bajram Ajeti – ville det annerledes. Og selv om han var den eneste bruntrøyen som bommet i straffesparkkonkurransen (amerikanske straffer, maks fem sekunder tidsbruk), holdt det inn da Mads Hansen, Marius Jøranlid og Joackim Solberg Olsen scoret.

– Vi klarte bare å score på en straffe. Vi får øve mer på det til neste år, summerte Dahl.

Han syntes det gikk tregere i år enn i fjor, da laget hans feide gjennom til turneringsseier.

Frivillig treningsøkt
For Mjøndalen ble det en frivillig treningsøkt – laget lånte keeper, og hadde bare en innbytter. Trener Vegard Hansen sliter med lyskestrekk, men kunne steppet inn ved skader.

– Dette er mest for moro, men det var gøy å være med og gøy å vinne. Cupen er alltid godt arrangert, Geithus gjør en kjempejobb med et prikkfritt arrangement hvert år, sa Hansen.

Tradisjon
I bronsefinalen banket et veteranpreget Åmot-lag et ungt Modum FK1-lag med hele 8-3, veteraner som Trond Skikstein, Frode Sandum og Jahn Richard Nitter var blant Åmots spillere i turneringen.

Mellom 170 og 180 løste billett lørdag, i går var det litt færre.

– Det var flere på tribunen i år enn i fjor. Det er i ferd med å bli en god tradisjon at venner møtes her i julen. All ros til Geithus for et hyggelig arrangement, konkluderte Per Arne Dahl.

Cupen har aner tilbake til 1981.

 For bildegalleri fra cupen, klikk her

Del med dine venner!

Facebook
Twitter