God jul og godt nyttår!

Vi takker for 2017 og ser fram mot 2018!

God jul og godt nyttår!


23.12.2017

Vi takker for 2017 og ser fram mot 2018!

Vi legger bak oss nok et år med masse god aktivitet, utvikling og vekst! Vi blir stadig flere fotballspillere, spesielt på jentesiden vokser vi.

Vi har i 2017 vært gjennom akademiklassifisering(2 stjerner) og kvalifisert som kvalitetsklubb på nivå 1, vi har gjennomført et stort løft i barnefotballtilbudet m.mer- framtiden ser lys ut for ut for klubben! MIF fotball utviklingsavdeling er målt i omsetning det nest største idrettslaget i Nedre Eiker, det sier mye om all aktiviteten som foregår på ulike plan og nivåer.

2018 blir også et spennende år. Det nærmer seg en løsning med en lenge etterlengtet kunstgressbane på Vassenga, vi håper den er på plass i løpet av sommeren. Vi skal jobbe med å bli enda flinkere som klubb, utvikle menneskene som er i organisasjonen og passe på at alle drar i samme retning. Vi skal jobbe enda bedre for å tilrettelegge for trivsel og utvikling hos alle de som spiller fotball hos oss. Vi skal jobbe enda bedre med ungdommen som kanskje ikke skal bli spillere på a-laget, men bli viktig for klubben i andre roller.

Trenerutvikling er sentralt for oss. Vi kan snakke om akademiklassifisering og kvalitetsklubb, men det er den daglige aktiviteten på feltet som avgjør om vi lykkes eller ikke. Vi skal ha trenere som skaper samhold, trivsel og utvikling. Vi jobber med trenerutvikling og i løpet av 2018 skal alle trenere hos oss ha grasrottrenerkurs eller ha kommet videre på kursstigen.

Vi takker alle involverte og spesielt dere som legger ned fritida deres som trenere, lagledere osv for et flott fotballår, og gleder oss til å ta fatt på et nytt ett ganske snart!

Kos dere i julen!

Her ser du oversikt over alle våre fotballtilbud i 2018

Del med dine venner!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
X