En gledelig høst for Mjøndalen fotball, breddeavdelingen i år

Som alle vet er Vassenga et kommunalt anlegg hvor vi kun får hjelp til gressklipping av kommunen. Vi har store aktiviteter fra kl. 16-21 mandag til fredag. Anlegget blir brukt av skoler, barnehager og til andre uorganiserte aktiviteter.

Anlegget er et sårbart sted når regnværet kommer og tillegg til dette er målene gamle og av dårlig kvalitet. Det er over 15 år siden vi kjøpte nye fotballmål og mange av disse er nå ødelagte. Innkjøp av nye fotballmål er en stor investering og mål av god kvalitet koster mye penger.

Vi er utrolig heldige og har fått 300 000 kr gavetildeling fra SpareBank 1 Stiftelsen BV øremerket til Vassenga.

Midlene skal brukes til følgende:

100 000 kr til utstyr

100 000 kr utbedring av baner

100 000 kr til gravearbeid og legge drensrør, slik at regnvannet ledes bort.

Vi takker SpareBank 1 Stiftelsen BV for den rause gaven, dette er en stor gave og vi er veldig takknemlige for den.

Tillegg til dette fikk vi innvilget 150 000 kr av Mjøndalen IF, disse midlene er også øremerket til Vassenga. Vi får byttet ut flere fotballmål og nett.

Som dere nå kan se, er vi i gang med å montere opp flotte skilter på Vassenga, dette er minnegave etter Runar Nilsen`s bortgang hvor vi fikk 15 000 kr. Runar var spesielt opptatt av kvaliteten på Vassenga som han selv holdt orden på i mange år.  

Vassenga er et viktig sted for idrettsforeningens medlemmer og befolkningen i Mjøndalen. Mjøndalen IF har store planer for området og dette er en god start da vi virkelig ønsker å skape gode aktiviteter og minner på Vassenga.

Vi takker SpareBank 1 Stiftelsen BV, Mjøndalen IF og familien Nilsen for de rause gavene vi har fått.

Hilsen breddeavdelingen, Mjøndalen IF fotball.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter