Info fra Styret vedr Politiattest etc

null

Info fra Styret vedr Politiattest etc






14.12.2008

Hei alle sammen.

Politiattest
Ihht. vedtak av Norges Idrettsforbund skal alle som arbeider med mindreårige (barn og unge under 18 år) ha politiattest. Ordningen trer i kraft fra 01.01.2009.

Det har vært mye frem og tilbake om hvordan dette skal håndteres praktisk. I MIF har man nå kommet frem til følgende i samråd med Nedre Eiker Lensmannskontor:
-Gruppeleder (undertegnede) sender attestformular til den enkelte trener/lagleder
-Trener/leder fyller ut og leverer Jens Hammerborg, adresse Korpeveien 1, 3050 Mjøndalen. -Trener/leder mottar deretter attest fra Politiet.
-Attesten fremvises for Gruppeleder, som krysser av for godkjent på egen liste                  -Trener/leder beholder attesten som aldri skal lagres av MIF.
-Personer som ikke fremviser attest eller har anmerkninger vedr. utukt skal ikke gis oppgaver i MIF Junior Fotball.
Foreløpig begrenser vi dette til trenere og ledere. Det kan alltids diskuteres hvor man setter grensen ved foreldreinvolvering og attestbehov, men det får vi evt. ta senere. Vi vil uansett at foreldre engasjerer seg så mye som mulig på en positiv måte rundt lag og klubb.

Det er vel så i julestria at de færreste vil rekke dette før 01.01.2009. Jeg vet heller ingenting om behandlingstiden hos Politiet. Etterhvert som dere får dette på plass får dere bare kontakte meg for en fremvisning. Så skal jeg ta en status rundt 1. mars for en evt. purrerunde hos de jeg ikke har hørt i fra. Vi får bare gjøre så godt vi kan.

Styreverv
Benytter samtidig muligheten til å fortelle dere at Toni Molin går inn i Juniortstyret som ny Nestleder med bl.a overordnet ansvar for MIF Junior Fotball’s nettsider. Toni er trener for ett av våre 1997-lag, og en ressurs med lang erfaring fra foreningsliv og idrett. Vi ønsker ham velkommen på laget som aktiv medspiller allerede nå, selv om det ikke er formelle valg før på vårens generalforsamling.

Styret trenger flere hoder og hender i tiden som kommer. Spesielt trenger vi 1) en person til å avlaste undertegnede på markedssiden, 2) en Sportslig Leder 7’er fotball til å avlaste Kjetil, 3) en Cup-ansvarlig som kan være veileder for laglederne ved arrangement av 11’er cuper/7’er cuper samt 4) en Material/utstyrsforvalter. Har du et tips om noen eller har lyst selv, så ring meg før jeg ringer deg ;-))) Noen må holde i de overordnede sakene. Ellers er vi ikke en klubb, men en samling enkeltlag. Og er vi mange nok trenger ingen slite seg ut, men tvert i mot ha det gi barna våre. Beskrivelse av Sportslig leder og Materialforvalter ligger her http://fotballjr.mif.no/juniorstyret/cms/42

På vegne av styret ønsker jeg dere tilslutt en Riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Vi ser frem til å samarbeide med dere alle i 2009 🙂

Mvh Jens, Leder MIF Junior Fotball.
 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter