Alkoholbruk

Retningslinjer for Mjøndalen IF Fotball:

Alkoholfri sone skal etableres som noe underforstått og selvsagt for aldersbestemte lag tilknyttet klubben i følgende sammenhenger:

På hele reisen under turneringer/cuper og bortekamper. Det vil si fra spillere, trenere og ledere går på bussen/reisetransporten på hjemstedet til de igjen er tilbake på hjemstedet. For foreldre/foresatte som er med som ledsagere/hjelpere i avviklingen av reisen / turneringen gjelder det samme. Alle voksne som har roller skal til enhver tid kunne trå til i edru tilstand ved ulykker/uhell

  • 48 timer i forkant av alle kamper: Barn og ungdom skal slippe å oppleve at det "lukter fyll" av de rundt seg.
  • I garderoben etter kamper: Mjøndalen fotball skal alltid strebe etter å etterlate et godt inntrykk. Vi bruker ikke idrettsgarderober til "vorspiel" eller lignende.
  • Klubbarrangement hvor barn/ungdom deltar: Barn og ungdom skal ikke måtte forholde seg til at alkohol drikkes/serveres under våre arrangement.

 

Alle trenere, ledere og voksenpersoner som har eller tar formelt eller uformelt ansvar i Mjøndalen IF Fotball må følge de retningslinjer som står her.

Mjøndalen Fotball ønsker å være en klubb som skal arbeide med å holde alkohol bort fra de aldersbestemte klasser. I tråd med NFF ønsker Mjøndalen fotball at vi skal skape et fotballmiljø som er et trygt og godt sted å være spillere. Det vil si barn og ungdommer.

 

 

 

 

Hilsen

Mjøndalen Fotball

 

 
Våre samarbeidspartnere