Fotballtiltak » Fotballskoler » Playmakerskolen

Playmakerskolen - MIF Fotballskole i høstferien.

MIF arrangerer igjen fotballskole i høstferien! Her kommer noen korte fakta:

 

Datoer: Mandag 03/10 t.o.m torsdag 06/10-2016

Tider: Kl.10:00 - 15:00

Alder: Gutter / jenter født 2002 t.o.m 2009

Pris: 800kr

 

Via vårt online påmeldingsskjema kan man velge å enten melde seg på kun denne fotballskolen eller MIF Vinterfotball som inkluderer tilgang til alle våre fotballtiltak frem til februar til inntil 50% rabatt.

 

HVA ER EN PLAYMAKER?

Playmakeren er en av de mest innflytelsesrike spillertypene man finner på fotballbanen og begrepet karakteriserer en kombinasjon av egenskaper så sjelden at kun de færreste lag faktisk har en slik i sin spillerstall. Playmakeren styrer kamper og briljerer med unikt overblikk, blendende teknikk og et forbløffende repertoir av pasningsvalg og utførelser.

Playmakeren figurerer ofte sentralt i banen og selv om han spiller en viktig rolle defensivt ettersom han har ekstreme evner til å lese spillet, er det først og fremst offensivt at han skiller seg ut. Playmakeren er ofte arkitekten bak alt fra raske kontringer til lange pasningssekvenser, og virker alltid å være ledig og ha god plass og tid - selv i situasjoner med mange motspillere rundt seg.

Playmakeren har ekstreme ballferdigheter og er uforutsigbar da han veksler mellom korte og lange pasninger, å utfordre mot en eller flere eller til og med avslutte fra hvilken som helst avstand eller vinkel. Playmakeren er er like god med begge ben, ofte dødballspesialist og oppnår et tosifret antall både scoringer og mågivende pasninger hver sesong.

Mer info om playmakeren er på vei.

 
Våre samarbeidspartnere