Nyheter » 2016 » November » Engasjerer samspillsansvarlig

SØK

Kontaktinfo

Mjøndalen Idrettsforening
Fotball Utviklingsavdelingen
Stadiongata 7
3050 MJØNDALEN

E-post:kjetil.bergh@mif.no

Org.nr.:937 739 443

Spørsmål om medlemsskap,
faktura o.l. sendes til
​fotball.medlem@mif.no

Nytt medlemssystem!

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Engasjerer samspillsansvarlig


29.11.2016

Jannike Strøm får en spennende og viktig rolle i MIF Barnefotballavd.

MIFs satser på spillerutvikling for barnefotballen, og introduserer i den anledning i vinter flere nye og spennende roller i sitt utviklingsteam. Mandag kunne Sportssjef i barnefotballavdelingen, Tomas Evanger, entusiastisk presentere Jannike Strøm som ny Samspillsansvarlig.

 

"Det er helt fantastisk å få inn Jannike i en slik rolle," sier han. "Hun har en personlighet og et engasjement som passer perfekt inn i vårt prosjekt og dette er en signering som vil bidra til at vi tar store steg i årene som kommer. Det blir nesten som om Vegard henter inn Toni Kroos til A-laget. Hun har mye erfaring og relevant spisskompetanse i forhold til alder, og er en solid og inspirerende medspiller som vi vil ha stor nytte av."

Jannike - en MIF patriot med to aktive gutter i barnefotballen - er til daglig HR Business partner i Trelleborg Offshore og har bred erfaring innen coaching, utvikling, verdibasert ledelse og konflikthåndtering. Hun er opprinnelig utdannet sykepleier og har derfra erfaring med å arbeide tett med mennesker i ulike situasjoner, og har også Master program med hovedvekt på kommunikasjon, veiledning og samspill.

Og da er det naturlig at nettopp "Samspillsansvarlig" blir hennes og Utviklingsavdelingens nye rolle ut mot barnefotballen.

"Jeg har fulgt utviklingen i barnefotballen nøye fra sidelinja siden i vinter og sett at det skjer utrolig mye bra", sier Jannike. "MIF har gjort noen veivalg og prioriteringer som er i ferd med å skape et unikt utviklingsmiljø for barn, og det ønsket jeg å være en aktiv del av."


Selv om man fremdeles er i en hektisk fase med nyansettelser og utforming av team røper Evanger at Jannikes hovedoppgave vil være å fremme at alle involverte voksne og barn samarbeider godt, og delta både i utforming og implementering av gode systemer for å oppnå dette. I tillegg skal hun være en pådriver for at all aktivitet både på og utenfor banen foregår tydelig preges av MIFs verdier, og slik stimulere positiv omdømmebygging.

"Hun skal bidra i det viktige skjæringspunktet mellom klubb, ledere, trenere, foreldre og spillere, og dermed fungere som både anker og playmaker for oss", konstatererer han og understreker samtidig at nettopp utnevnelsen av en "Samspillsansvarlig" viser at MIFs visjon om spillerutvikling for barn ikke dreier seg om tidlig talentutvikling men derimot om å se alle.

"- Vi ønsker at alle barn skal oppleve fremgang og da trenger vi mange flinke voksne!"

Jannike, som alle andre med lederansvar innen barnefotballen, vil også måtte bidra på feltet som trener til tross for lite erfaring. Det er en utfordring hun tar på strak arm og gleder seg til. Hun er påmeldt trenerkurs,  og begynner som assistent i MIF Vinterfotball allerede denne uka

 

 

 
Våre samarbeidspartnere