EB XTRA - Spesialtrening for fotballgutter i alderen 11-14 år!

EB Xtra er et ekstratilbud for lokale gutter i alderen 11-14 år som ønsker å bli ekstra god i fotball.

Vi holder til innerst i MIFhallen / Mjøndalshallen, og har faste åpningstider hver tirsdag og torsdag fra 17:00 til 20:00. Vi følger skoleruta i Nedre Eiker, men vi arrangerer også fotballskoler, turneringer og andre tiltak i ferieperiodene. EB Xtra koster 600kr/mnd for 1 økt x 90 min i uka, mens det er billigere dersom man benytter det som en del av MIF Vinterfotball.

EB Xtra er åpent for alle, og til nå i 2016 har vi hatt deltakere fra 26 ulike klubber fra både Buskerud og nabofylkene. Vi øver målrettet på spesifikke fotballvalg og fotballutførelser i et "workshop-format", med utstrakt bruk av utstyr og under kyndig veiledning fra dyktige utviklingstrenere ansatt i MIF.

Vårt mål er å hjelpe de ivrigste unge guttene i distriktet å bygge en god ferdighetsplattform i tidlig alder, for så å knytte denne opp mot valgene man gjør under spill. På EB Xtra er det ikke laget men individet som er i fokus, og vi arbeider målbevisst med hver enkelt deltaker for å både finpusse basisegenskapene og samtidig rendyrke spisskompetanse.

På EB Xtra lærer deltakere også å trene strukturert og selvstendig, og selv om utstyr og øvelser organiseres ulikt fra uke til uke - beroende på tema, og også for å skape variasjon - legges det alltid til rette for å regulere egen intensitet og dermed belastning. Vi jobber basert på en læringsplan med faste EBX valg og EBX ferdigheter. Vi kan ikke ramse opp alle her, men våre deltakere spesialøves blant annet på 1mot1-situasjoner, overtall, avslutninger finter, mottak / medtak, styringer, press og generell ballkontroll / nærteknikk.

Vi øver også bevisst på fysiske (inkl. mentale) egenskaper som innvirker på valg og utførelse av fotballtekniske ferdigheter, som akselerasjon, reaksjonsevne, ro, balanse, spenst etc såvel som evnen til å beregne avstand, høyde og hastighet. På EB Xtra er som sagt målet å utvikle både valget og utførelsen av "fotballteknikk", og knytte det opp mot selve spillet slik at våre deltakere ikke bare behersker det på trening men også evner å dra nytte av det i kamp.

........................................

- EB XTRA HOLDER TIL INNERST I MIFHALLEN, MJØNDALEN
- EB XTRA ER ÅPENT TIRSDAGER OG TORSDAGER, 17:00 - 20:00
- EB XTRA KOSTER 600/900 KR/MND (STANDARD/SESONG)
- EB XTRA ARRANGERER OGSÅ FOTBALLSKOLER OG TURNERINGER
- FOR SP.MÅL, KONTAKT TOMAS EVANGER, TLF 98812441 / EVANGER@MIF.NO
- FOR PÅMELDING, FYLL UT SKJEMA HER
 

 
Våre samarbeidspartnere