EB XTRA "Mini" - ferdighetstrening for gutter i alderen 8-10 år!

EBX Mini er et prøveprosjekt ut skoleåret.

Vi ønsker å teste ut interesse, behov og det praktiske ved å tilby en egen versjon av EB Xtra for de aller ivrigste lokale guttene i alderen 8-10 år - altså født 2006-08.

Derfor kjører vi frem til 20/6 en testgruppe med maks 8 fotballgutter i nevnte aldersgruppe, og da foreløpig kun for gutter fra naboklubber (ikke MIF) som ikke har samme tilgang på treningshall og øvrig treningstilbud som vi har her hos oss.

Hver tirsdag og torsdag setter vi opp vårt EBX Verksted i MIFhallen, med spennende og annerledes øvelser og utstrakt bruk av spesialutstyr for fotballutvikling. Vi ønsker at også de yngste i aldersbestemt fotball skal kunne ha EB Xtra som alternativ i sin fotballhverdag og tidlig utvikle gode basisferdigheter og god fotballforståelse.

Derfor har vi nå dedikert en egen ansatt - en engasjert og dyktig utviklingstrener som selv er småbarnsfar -  til å ta seg av de yngste fra EBX "Mini" - gruppa når de er på trening hos oss.

Hans oppgave vil være å følge disse opp med en alderstilpasset tilnærming og hjelpe dem å ta i bruk de samme øvelser og verktøy som de eldre deltakerne på EB Xtra anvender til å øve. Deltakere på EBX "Mini" får en forenklet EBX øvingsplan og man betaler en engangspris ut skoleåret.

Det er viktig å poengtere at ettersom dette er ferdighetstrening er det et tilbud som nok passer kun for de aller ivrigste i nevnte aldersklasser, og at deltakere bør være langt fremme i forhold til alder for å ha et utbytte og en god opplevelse av dette.

........................................

- EB XTRA HOLDER TIL INNERST I MIFHALLEN, MJØNDALEN
- EB XTRA ER ÅPENT TIRSDAGER OG TORSDAGER, 17:00 - 20:00
- EB XTRA KOSTER 600/900 KR/MND (STANDARD/SESONG)
- EB XTRA ARRANGERER OGSÅ FOTBALLSKOLER OG TURNERINGER
- FOR SP.MÅL, KONTAKT TOMAS EVANGER, TLF 98812441 / EVANGER@MIF.NO
- FOR PÅMELDING, FYLL UT SKJEMA HER
 

 
Våre samarbeidspartnere